Feesten

De WesterLiefde is,met een capaciteit van 300 gasten ideaal voor een intiem feest of huiskamer concert.  De WesterLiefde wordt regelmatig ingezet als extra zaal voor grotere feesten vanuit de WesterUnie (800 gasten) of  gekoppeld aan het naastgelegen Transformatorhuis. Omdat een groot deel van de licht- en audio installatie, een volledige bar en dj-booth al aanwezig zijn, is er weinig nodig om de WesterLiefde om te toveren tot een bruisende club of intieme concertzaal.

Spelen met de capaciteit

Ideaal aan deze constructie is dat met de twee omliggende locaties, er gespeeld kan worden met de capaciteit. Mocht een evenement meer dan 300 gasten verwachten, dan kan er worden besloten om te verhuizen naar de WesterUnie (800 gasten) of  kan er gebruik worden gemaakt van beide locaties (1100 gasten), mits deze beschikbaar zijn.

Techniek

De WesterUnie, al dan niet gecombineerd met de WesterLiefde, is wekelijks het toneel van diverse clubavonden. Wij beschikken over eigen technici die alle ins en outs van de locaties weten en graag meedenken om in alle gewenste technische wensen te kunnen voorzien.

Contact

Als het een publieksevenement betreft neem dan contact op met de westerunie.

Als het een besloten evenement betreft neem dan contact met ons op.

Impressies

Klik hier voor een greep van de diverse feesten en concerten die er in de Westerliefde hebben plaatsgevonden.