Over ons

WESTERLIEFDE

Oude westerliefde roest niet

 

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met fabrieksgebouwen vind je naast groen en diverse horeca, film-, theater en expositiegelegenheden ook ruimte voor grote en kleine evenementen.

Tegenover de Gashouder vindt je 3 locaties met elk een eigen karakter en uniek concept. Geniet van de stadse geluiden op het heerlijke WestergasTerras, dans tot in de late uurtjes in de rauwe, industriële WesterUnie of kom bijeen in de charmante WesterLiefde. Onder laatstgenoemde opereren onze account managers en worden de drie locaties voor particuliere en zakelijke evenementen verhuurd. Door deze unieke combinatie van 3 locaties in 1 kan er makkelijk worden gespeeld met de capaciteit. Samen met de omliggende gebouwen van de Westergasfabriek zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos.

Onze doelstelling is om onze locaties volledig naar jouw wens in te richten volgens ons eigen concept met gebruik van de aanwezige horeca faciliteiten.

Ook de culinaire invulling van jouw evenement is bij ons in goede handen. De chefs van het WestergasTerras helpen je graag. Van ontbijt tot lunch, van hapjesserenade tot walking dinner. Neem een kijkje in ons foodbook of vraag naar een voorstel op maat. Klik hier voor onze culinaire mogelijkheden.