Zakelijk

De WesterLiefde is een inspirerende en industriële locatie te midden van veel groen en schept daarmee de ideale setting voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. De locatie is geschikt voor o.a. vergaderingen, seminars, productpresentaties, modeshows, tv-opnames en andere zakelijke evenementen. Door de aanwezigheid van een eigen professionele keuken van het naastgelegen WestergasTerras, kan de Westerliefde in alle culinaire wensen voorzien. Met de mooiste DJ-booth van Amsterdam,  een afgesneden scheepsromp, en een doordeweekse nachtvergunning tot 3.00 uur (in het weekend zelfs tot 5.00 uur) is de WesterLiefde bij uitstek de locatie voor een bruisend bedrijfsfeest.

Capaciteit

De WesterLiefde kan worden gekoppeld aan de bovengelegen bekende WesterUnie of het naastgelegen Transformatorhuis, waardoor er makkelijk kan worden gespeeld met de capaciteit. Door de verschillende locaties kunnen er evenementen plaatsvinden van 50 tot 1500 bezoekers.

Wij denken graag mee

Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende zakelijke evenementen hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd. Deze passen wij graag toe om er samen met jou een fantastisch evenement van te maken. Wij hebben een vaste lijst met leveranciers van o.a.  meubilair, extra techniek, gekke gimics en dj’s, waardoor wij  een volledig tailor-made event kunnen aanbieden. 

Bereikbaarheid

De WesterLiefde ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is zowel met het openbaar vervoer, als met de auto of de fiets gemakkelijk bereikbaar. Met de nabij gelegen Q-park Westergasfabriek beschikt de WesterLiefde ook over voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Impressies

De afgelopen jaren wisten vele bedrijven de WesterLiefde te vinden; kijk gerust eens naar de foto’s en filmpjes en ervaar waarom jouw evenement bij de WesterLiefde een schot in de roos is!

Benieuwd?

Benieuwd naar de locatie en de vele mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden.